Daniel Sarcos

Daniel Sarcos (ur. 29 września 1967) jest wenezuelskim aktorem , komediantem i osobowością telewizyjną najbardziej znaną jako gospodarz Súper Sábado Sensacional w latach 1997-2009 oraz Miss Wenezuela z lat 2004-2009 i National Hańbą. Oba spektakle można oglądać na wenezuelskim kanale telewizyjnym Venevisión . Obecnie jest gospodarzem porannego programu Un Nuevo Día (wcześniej o nazwie ¡Levántate! ) W sieci Telemundo .

Kariera telewizyjna

Sarcos rozpoczął karierę telewizyjną, gdy w 1994 r. Był gospodarzem programu ” Frecuencia Latina” na Venezolana de Televisión . W 1996 r. Sarcos został zatrudniony przez Venevision, by gościć Mega Match Sensacional , nowy segment w programie ” Súper Sábado Sensacional” . Pod koniec roku gospodarzem Gilberto Correa ustąpił, a kiedy nowy sezon rozpoczął się w styczniu 1997 roku, Sarcos przejął rolę głównego gospodarza programu, zanim został zastąpiony przez Leonardo Villalobosa w 2010 roku. Od 2000 roku zagrał także w La Guerra De Los Sexos , kolejny segment z Súper Sábado Sensacional (co-hosting z Viviana Gibelli) do czasu wyjazdu w 2009 r. i został zastąpiony przez Winstona Vallenillę . Zagrał w filmie Dominican Movie, Un macho de mujer w 2006 roku. Sarcos później gościł El Gran Navegante , który działał w latach 2007-2008. Po odejściu z Súper Sábado Sensacional gościł El Familión Nestlé: Trato Hecho (hiszpańskojęzyczna wersja Deal or No Deal ), który emitowany jest w Ecuavisa i jest sponsorowany przez Nestlé . Po tym wydarzeniu miał okazję gościć w konkursie Miss Ekwador 25 marca 2010 r. Również na początku lutego 2011 r. Sarcos stał się gospodarzem porannego programu ¡Levántate!, obecnie znany jako Un Nuevo Día , który emitowany jest w Telemundo . Sarcos jest także gospodarzem Aqui Se Habla Espanol, który emitowany jest na antenie Latina na Dominikanie.

Śpiewająca kariera

Sarcos jest również piosenkarzem salsy. Dwie jego piosenki znalazły się na CD Para Innocens , wydanym w 1998 roku.

Życie osobiste

Od 2004 do 2010 roku Sarcos był żonaty ze swoją drugą żoną, byłą zawodniczką Miss Wenezueli , modelką i telewizyjnym gospodarzem Chiquinquirą Delgado , z którą ma córkę. [3]

Filmografia

Telewizja

  • Frecuencia Latina (1994-1996)
  • Súper Sábado Sensacional (1996 w Mega Match , 1997-2009)
  • La Guerra de Los Sexos (2000-2006, 2009)
  • Anda Pa’l Cará (2003)
  • El Gran Navegante (2007-2008)
  • El Familion Nestle: Trato Hecho (2010-2011)
  • Aqui Se Habla Español (2010-present)
  • Un Nuevo Día (dawniej ¡Levántate! ) (2011-obecnie)

Etap

  • Mi Vida No Es Tan Sensacional (2009-obecnie)
  • ¿Divorciarme, Yo? (2011-obecnie)

Zobacz także

  • Lista prezenterów telewizyjnych / Wenezuela
salsafactory